Biondi, Loredana (2016) Study of freshness indicators of Buffalo Mozzarella Campana PDO, through a microbiological and proteomic approach. [Tesi di dottorato]

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Tipologia del documento: Tesi di dottorato
Lingua: English
Titolo: Study of freshness indicators of Buffalo Mozzarella Campana PDO, through a microbiological and proteomic approach.
Autori:
AutoreEmail
Biondi, Loredanabiolore.lb@gmail.com
Data: 30 Marzo 2016
Numero di pagine: 120
Istituzione: Università degli Studi di Napoli Federico II
Dipartimento: Agraria
Scuola di dottorato: Scienze agrarie e agro-alimentari
Dottorato: Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari
Ciclo di dottorato: 28
Coordinatore del Corso di dottorato:
nomeemail
Barbieri, Giancarlobarbieri@unina.it
Tutor:
nomeemail
Romano, Raffaele[non definito]
Data: 30 Marzo 2016
Numero di pagine: 120
Parole chiave: marker; proteomic;
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 - Scienze e tecnologie alimentari
Depositato il: 08 Apr 2016 09:18
Ultima modifica: 06 Mag 2017 01:00
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/10698

Abstract

The objective of this Ph.D. project has been to first and foremost assess the quality of milk and of the different specimens of the cheese making process of Buffalo Mozzarella of Campania PDO, with a microbiological approach and, successively, to research – with a proteomic approach, a possible marker able to detect the illegal use of frozen milk or curd in making Buffalo Mozzarella.

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