Aprea, Giuseppe (2007) Evaluation of the causes implicated in fermentation delay and complete fermentation failure during the manufacture of "Mozzarella di Bufala". [Tesi di dottorato] (Unpublished)
Preview |
PDF
Aprea_Produzione_Sanità_Alimenti.pdf Download (3MB) | Preview |
Item Type: | Tesi di dottorato |
---|---|
Resource language: | Italiano |
Title: | Evaluation of the causes implicated in fermentation delay and complete fermentation failure during the manufacture of "Mozzarella di Bufala" |
Creators: | Creators Email Aprea, Giuseppe UNSPECIFIED |
Date: | 2007 |
Date type: | Publication |
Number of Pages: | 144 |
Institution: | Università degli Studi di Napoli Federico II |
Department: | Scienze zootecniche e ispezione degli alimenti di origine animale |
Dottorato: | Produzione e sanità degli alimenti di origine animale |
Ciclo di dottorato: | 19 |
Coordinatore del Corso di dottorato: | nome email Cortesi, Maria Luisa UNSPECIFIED |
Tutor: | nome email Murru, Nicoletta UNSPECIFIED |
Date: | 2007 |
Number of Pages: | 144 |
Keywords: | Mozzarella di bufala; Lactic acid bacteria; Bacteriophage |
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: | Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > VET/04 - Ispezione degli alimenti di origine animale |
Date Deposited: | 09 May 2008 |
Last Modified: | 30 Apr 2014 19:25 |
URI: | http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/1456 |
DOI: | 10.6092/UNINA/FEDOA/1456 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
View Item |