Aprea, Giuseppe (2007) Evaluation of the causes implicated in fermentation delay and complete fermentation failure during the manufacture of "Mozzarella di Bufala". [Tesi di dottorato] (Unpublished)

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Item Type: Tesi di dottorato
Lingua: Italiano
Title: Evaluation of the causes implicated in fermentation delay and complete fermentation failure during the manufacture of "Mozzarella di Bufala"
Creators:
CreatorsEmail
Aprea, GiuseppeUNSPECIFIED
Date: 2007
Date Type: Publication
Number of Pages: 144
Institution: Università degli Studi di Napoli Federico II
Department: Scienze zootecniche e ispezione degli alimenti di origine animale
Dottorato: Produzione e sanità degli alimenti di origine animale
Ciclo di dottorato: 19
Coordinatore del Corso di dottorato:
nomeemail
Cortesi, Maria LuisaUNSPECIFIED
Tutor:
nomeemail
Murru, NicolettaUNSPECIFIED
Date: 2007
Number of Pages: 144
Uncontrolled Keywords: Mozzarella di bufala; Lactic acid bacteria; Bacteriophage
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > VET/04 - Ispezione degli alimenti di origine animale
Date Deposited: 09 May 2008
Last Modified: 30 Apr 2014 19:25
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/1456
DOI: 10.6092/UNINA/FEDOA/1456

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