Di Lorenzo, Mirella (2007) Improvement of lipase stability in the presence of commercial triglycerides. [Tesi di dottorato] (Unpublished)

[thumbnail of Di_Lorenzo_Scienze_Biotecnologiche.pdf]
Preview
PDF
Di_Lorenzo_Scienze_Biotecnologiche.pdf

Download (2MB) | Preview
Item Type: Tesi di dottorato
Resource language: English
Title: Improvement of lipase stability in the presence of commercial triglycerides
Creators:
Creators
Email
Di Lorenzo, Mirella
UNSPECIFIED
Date: 2007
Date type: Publication
Number of Pages: 107
Institution: Università degli Studi di Napoli Federico II
Department: Ingegneria chimica
Dottorato: Scienze biotecnologiche
Ciclo di dottorato: 19
Coordinatore del Corso di dottorato:
nome
email
Marino, Gennaro
UNSPECIFIED
Tutor:
nome
email
Greco, Guido
UNSPECIFIED
Date: 2007
Number of Pages: 107
Keywords: Lipase; Triglycerides; Oxidation
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 09 - Ingegneria industriale e dell'informazione > ING-IND/24 - Principi di ingegneria chimica
Date Deposited: 13 May 2008
Last Modified: 30 Apr 2014 19:26
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/1546
DOI: 10.6092/UNINA/FEDOA/1546

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item