Giancone, Tiziana (2007) Hydrocolloid-based edible films: composition-structure-properties relationship. [Tesi di dottorato] (Unpublished)
|
PDF
Giancone_Scienze_Tecnologie.pdf Download (2MB) | Preview |
Item Type: | Tesi di dottorato | ||||
---|---|---|---|---|---|
Lingua: | English | ||||
Title: | Hydrocolloid-based edible films: composition-structure-properties relationship | ||||
Creators: |
|
||||
Date: | 2007 | ||||
Date Type: | Publication | ||||
Number of Pages: | 130 | ||||
Institution: | Università degli Studi di Napoli Federico II | ||||
Department: | Scienza degli alimenti | ||||
Dottorato: | Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari | ||||
Ciclo di dottorato: | 19 | ||||
Coordinatore del Corso di dottorato: |
|
||||
Tutor: |
|
||||
Date: | 2007 | ||||
Number of Pages: | 130 | ||||
Uncontrolled Keywords: | Edible films | ||||
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: | Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/02 - Agronomia e coltivazioni erbacee | ||||
Date Deposited: | 15 May 2008 | ||||
Last Modified: | 30 Apr 2014 19:27 | ||||
URI: | http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/1669 | ||||
DOI: | 10.6092/UNINA/FEDOA/1669 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
![]() |
View Item |