Fusco, Vincenzina (2006) Study of the native microflora during the production of fermented foods. [Tesi di dottorato] (Unpublished)

[thumbnail of Fusco_Scienze_e_Tecnologie_delle_Produzioni_Agroalimentari.pdf] PDF
Fusco_Scienze_e_Tecnologie_delle_Produzioni_Agroalimentari.pdf
Visibile a [TBR] Repository staff only

Download (2MB)
Item Type: Tesi di dottorato
Resource language: English
Title: Study of the native microflora during the production of fermented foods
Creators:
Creators
Email
Fusco, Vincenzina
UNSPECIFIED
Date: 2006
Date type: Publication
Number of Pages: 228
Institution: Università degli Studi di Napoli Federico II
Department: Scienza degli alimenti
Dottorato: Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari
Ciclo di dottorato: 18
Coordinatore del Corso di dottorato:
nome
email
Spagna Musso, Salvatore
UNSPECIFIED
Tutor:
nome
email
Coppola, Salvatore
UNSPECIFIED
Date: 2006
Number of Pages: 228
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/16 - Microbiologia agraria
Date Deposited: 18 Jun 2008
Last Modified: 30 Apr 2014 19:30
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/2423

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item