Fusco, Vincenzina (2006) Study of the native microflora during the production of fermented foods. [Tesi di dottorato] (Unpublished)
PDF
Fusco_Scienze_e_Tecnologie_delle_Produzioni_Agroalimentari.pdf Visibile a [TBR] Repository staff only Download (2MB) |
Item Type: | Tesi di dottorato |
---|---|
Resource language: | English |
Title: | Study of the native microflora during the production of fermented foods |
Creators: | Creators Email Fusco, Vincenzina UNSPECIFIED |
Date: | 2006 |
Date type: | Publication |
Number of Pages: | 228 |
Institution: | Università degli Studi di Napoli Federico II |
Department: | Scienza degli alimenti |
Dottorato: | Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari |
Ciclo di dottorato: | 18 |
Coordinatore del Corso di dottorato: | nome email Spagna Musso, Salvatore UNSPECIFIED |
Tutor: | nome email Coppola, Salvatore UNSPECIFIED |
Date: | 2006 |
Number of Pages: | 228 |
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: | Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/16 - Microbiologia agraria |
Date Deposited: | 18 Jun 2008 |
Last Modified: | 30 Apr 2014 19:30 |
URI: | http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/2423 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
View Item |