Nasi, Antonella (2007) Identification of metabolites in fermented foods by innovative analytical technologies. [Tesi di dottorato] (Unpublished)
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Nasi_Scienze_Tecnologie_Produzioni_Agro-Alimentari.pdf Download (2MB) | Preview |
Item Type: | Tesi di dottorato |
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Resource language: | English |
Title: | Identification of metabolites in fermented foods by innovative analytical technologies |
Creators: | Creators Email Nasi, Antonella UNSPECIFIED |
Date: | 2007 |
Date type: | Publication |
Number of Pages: | 70 |
Institution: | Università degli Studi di Napoli Federico II |
Department: | Scienza degli alimenti |
Dottorato: | Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari |
Ciclo di dottorato: | 19 |
Coordinatore del Corso di dottorato: | nome email Spagna Musso, Salvatore UNSPECIFIED |
Tutor: | nome email Chianese, Lina UNSPECIFIED |
Date: | 2007 |
Number of Pages: | 70 |
Keywords: | Fermented food products; Varietal characterization; Aromatic characterization |
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: | Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 - Scienze e tecnologie alimentari |
Date Deposited: | 21 Jun 2008 |
Last Modified: | 30 Apr 2014 19:30 |
URI: | http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/2499 |
DOI: | 10.6092/UNINA/FEDOA/2499 |
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