Nasi, Antonella (2007) Identification of metabolites in fermented foods by innovative analytical technologies. [Tesi di dottorato] (Unpublished)

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Item Type: Tesi di dottorato
Resource language: English
Title: Identification of metabolites in fermented foods by innovative analytical technologies
Creators:
Creators
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Nasi, Antonella
UNSPECIFIED
Date: 2007
Date type: Publication
Number of Pages: 70
Institution: Università degli Studi di Napoli Federico II
Department: Scienza degli alimenti
Dottorato: Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari
Ciclo di dottorato: 19
Coordinatore del Corso di dottorato:
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Spagna Musso, Salvatore
UNSPECIFIED
Tutor:
nome
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Chianese, Lina
UNSPECIFIED
Date: 2007
Number of Pages: 70
Keywords: Fermented food products; Varietal characterization; Aromatic characterization
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 - Scienze e tecnologie alimentari
Date Deposited: 21 Jun 2008
Last Modified: 30 Apr 2014 19:30
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/2499
DOI: 10.6092/UNINA/FEDOA/2499

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