Mauriello, Rosalba and Calabrese, Maria Grazia and Ferranti, Pasquale and Garro, Giuseppina and Quarto, Maria and Ramunno, Luigi and Cosenza, Gianfranco and Chianese, Lina
(2010)
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina.
[Pubblicazione in rivista scientifica]
Full text not available from this repository.
Item Type: |
Pubblicazione in rivista scientifica
|
Lingua: |
Italiano |
Title: |
Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina |
Creators: |
Creators | Email |
---|
Mauriello, Rosalba | UNSPECIFIED | Calabrese, Maria Grazia | UNSPECIFIED | Ferranti, Pasquale | UNSPECIFIED | Garro, Giuseppina | UNSPECIFIED | Quarto, Maria | UNSPECIFIED | Ramunno, Luigi | UNSPECIFIED | Cosenza, Gianfranco | UNSPECIFIED | Chianese, Lina | UNSPECIFIED |
|
Autore/i: |
MAURIELLO R., CALABRESE M.G., FERRANTI P., GARRO G., QUARTO M., RAMUNNO L., COSENZA G., CHIANESE L. |
Date: |
2010 |
Number of Pages: |
4 |
Department: |
Scienze fisiche |
Journal or Publication Title: |
INGREDIENTI ALIMENTARI |
Date: |
2010 |
Volume: |
II |
Page Range: |
pp. 14-17 |
Number of Pages: |
4 |
[error in script]
[error in script]
Date Deposited: |
21 Oct 2010 07:39 |
Last Modified: |
30 Apr 2014 19:43 |
URI: |
http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/7790 |

Downloads per month over past year
Actions (login required)
 |
View Item |