Mauriello, Rosalba and Calabrese, Maria Grazia and Ferranti, Pasquale and Garro, Giuseppina and Quarto, Maria and Ramunno, Luigi and Cosenza, Gianfranco and Chianese, Lina (2010) Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina. [Pubblicazione in rivista scientifica]

Full text not available from this repository. [error in script] [error in script]
Item Type: Pubblicazione in rivista scientifica
Lingua: Italiano
Title: Approccio proteomico nella caratterizzazione della frazione caseinica del latte di asina
Creators:
CreatorsEmail
Mauriello, RosalbaUNSPECIFIED
Calabrese, Maria GraziaUNSPECIFIED
Ferranti, PasqualeUNSPECIFIED
Garro, GiuseppinaUNSPECIFIED
Quarto, MariaUNSPECIFIED
Ramunno, LuigiUNSPECIFIED
Cosenza, GianfrancoUNSPECIFIED
Chianese, LinaUNSPECIFIED
Autore/i: MAURIELLO R., CALABRESE M.G., FERRANTI P., GARRO G., QUARTO M., RAMUNNO L., COSENZA G., CHIANESE L.
Date: 2010
Number of Pages: 4
Department: Scienze fisiche
Journal or Publication Title: INGREDIENTI ALIMENTARI
Date: 2010
Volume: II
Page Range: pp. 14-17
Number of Pages: 4
Date Deposited: 21 Oct 2010 07:39
Last Modified: 30 Apr 2014 19:43
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/7790

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item