Torna al livello superiore
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Tipologia del documento
Numero di documenti: 32.

Tesi di dottorato

Annunziata, Giuseppe (2021) Taurisolo®, a novel nutraceutical formulation based on grape pomace polyphenols, as a tool for the management of oxidative stress- and atherosclerosis-related diseases. [Tesi di dottorato]

Aquino, Giancarlo (2006) Determinazione dei peptidi negli alimenti mediante HPLC-ESI-MS: correlazione con i trattamenti tecnologici e attività biologica. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Capasso, Raffaele (2006) Cannabinoidi e patologie intestinali. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Carraturo, Federica (2017) Metabolomic profiling and molecular characterization of food matrices: identification of potential markers of microbial contamination. [Tesi di dottorato]

Castaldo, Luigi (2020) Polyphenols in red wine and common genetic variants influencing cardiovascular diseases. [Tesi di dottorato]

Castellano, Vincenzo (2013) Sviluppo di un metodo in LCMSTOF per l’analisi di palitossine in colture algali e mitili raccolti lungo le coste campane. [Tesi di dottorato]

Coppola, Anna (2006) Leptin induces nitric oxide synthase type II in C6 glioma cells. Role of deiodinase type II-producing T3 and uncopling protein 2 in the regulation of energy balance. [Tesi di dottorato] (Inedito)

D'Urso, Emanuela (2017) Nutraceutical potential of vegetal food products typical of Campania region: Mela Annurca Campana IGP. [Tesi di dottorato]

Daliu, Patricia (2021) New Nutraceuticals from natural matrices by product to prevent diabetes. [Tesi di dottorato]

De Stefano, Daniela (2006) Pathogenetics mechanisms in celiac disease. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Dello Iacovo, Emma (2010) Chemical analysis of toxic microalgae from Mediterranean Sea. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Esposito, Cristina (2022) Clinical trial management for food supplements: from design to monitoring. [Tesi di dottorato]

Garzarella, Emanuele Ugo (2022) Propolis bioavailability and nutraceuticals properties: preclinical and clinical studies. [Tesi di dottorato]

Gennari, Oriella (2011) SVILUPPO DI NUOVE PROCEDURE ANALITICHE PER LA DETERMINAZIONE DI CONTAMINANTI NEI CIBI, IN RELAZIONE A PROBLEMI EMERGENTI DI SICUREZZA ALIMENTARE. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Giannetti, Daniela (2015) Potenziale nutraceutico della frazione polifenolica di Cynara Scolymus. [Tesi di dottorato]

Grassia, Armando (2006) Estrazione, caratterizzazione ed attività biologica di metaboliti da piante appartenenti alla famiglia delle Lamiaceae. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Grassia, Gianluca (2006) Role of Interleukin-18 in vascular injury: a new pharmacological target for the prevention of restenosis. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Iaccarino, Nunzia (2017) NMR-based metabolomics applications: from food to human biofluids. [Tesi di dottorato]

Izzo, Luana (2018) Study of milk contaminants and re-evaluation of whey: potential use of dairy by-product in functional food. [Tesi di dottorato]

Kong, Xianghui (2016) Influence of dietary fibre-enriched foods and of blueberry-rich diet on saliva composition in humans. [Tesi di dottorato]

Ligresti, Alessia (2006) Endocannabinoidi e Fitocannabinoidi nel Cancro. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Maisto, Maria (2017) Formulation of novel Functional Foods and Nutraceutical Products from Annurca apple with healthy human effects. [Tesi di dottorato]

Marco, Dacrema (2022) NUTRACEUTICAL TO PREVENT URINARY TRACT INFECTIONS: PRECLINICAL STUDIES. [Tesi di dottorato]

Massa, Marina (2016) Sustainable production of microalgae biomass in liquid digestates and by products from agro-food industries. [Tesi di dottorato]

Masselli, Raffaello (2021) Development of a new food supplement with anti-inflammatory activity for the relieve of the symptoms of benign prostate hypertrophy. [Tesi di dottorato]

Mennella, Ilario (2016) STUDY OF DIETARY FACTORS FOR BODY WEIGHT CONTROL THROUGH GUT BRAIN-AXIS. [Tesi di dottorato]

Narvaez Simon, Alfonso (2022) Exposure assessment of mycotoxins in food and biological samples through high resolution mass spectrometry-based strategies. [Tesi di dottorato]

Schisano, Connie (2020) Research and development of nutraceuticals useful for metabolic syndrome and inflammatory diseases. [Tesi di dottorato]

Tartaglione, Luciana (2006) Analisi di biotossine marine in mitili del mar Mediterraneo e dei loro organismi produttori. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Terracciano, Sara (2006) Progettazione, sintesi e valutazione farmacologica di ligandi del recettore PAR-1: nuovo approccio terapeutico delle cardiovasculopatie. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Troise, Antonio Dario (2016) Analytical strategies for the monitoring of food quality through the Maillard reaction. [Tesi di dottorato]

Vinciguerra, Roberto (2016) Proteomics and Cultural Heritage. [Tesi di dottorato]

Questa lista è stata generata il Thu Apr 18 22:32:17 2024 CEST.