Carli, Paola (2008) Biochemical, sensorial and molecular analysis of traits affecting tomato organoleptic and nutritional quality. [Tesi di dottorato] (Unpublished)
PDF
Carli_Agrobiologia_e_Agrochimica.pdf Visibile a [TBR] Repository staff only Download (6MB) |
Item Type: | Tesi di dottorato |
---|---|
Resource language: | English |
Title: | Biochemical, sensorial and molecular analysis of traits affecting tomato organoleptic and nutritional quality |
Creators: | Creators Email Carli, Paola UNSPECIFIED |
Date: | 2008 |
Date type: | Publication |
Number of Pages: | 98 |
Institution: | Università degli Studi di Napoli Federico II |
Department: | Scienze del suolo, della pianta e dell'ambiente |
Dottorato: | Agrobiologia e agrochimica |
Ciclo di dottorato: | 20 |
Coordinatore del Corso di dottorato: | nome email Violante, Antonio UNSPECIFIED |
Tutor: | nome email Violante, Antonio UNSPECIFIED |
Date: | 2008 |
Number of Pages: | 98 |
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: | Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/13 - Chimica agraria |
Date Deposited: | 29 Jul 2008 |
Last Modified: | 30 Apr 2014 19:29 |
URI: | http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/2307 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
View Item |