Carli, Paola
(2008)
Biochemical, sensorial and molecular analysis of traits affecting tomato organoleptic and nutritional quality.
[Tesi di dottorato]
(Unpublished)
|
PDF
Carli_Agrobiologia_e_Agrochimica.pdf
Visibile a [TBR] Repository staff only
Download (6MB)
|
Item Type: |
Tesi di dottorato
|
Resource language: |
English |
Title: |
Biochemical, sensorial and molecular analysis of traits affecting tomato organoleptic and nutritional quality |
Creators: |
Creators | Email |
---|
Carli, Paola | UNSPECIFIED |
|
Date: |
2008 |
Date type: |
Publication |
Number of Pages: |
98 |
Institution: |
Università degli Studi di Napoli Federico II |
Department: |
Scienze del suolo, della pianta e dell'ambiente |
Dottorato: |
Agrobiologia e agrochimica |
Ciclo di dottorato: |
20 |
Coordinatore del Corso di dottorato: |
nome | email |
---|
Violante, Antonio | UNSPECIFIED |
|
Tutor: |
nome | email |
---|
Violante, Antonio | UNSPECIFIED |
|
Date: |
2008 |
Number of Pages: |
98 |
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: |
Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/13 - Chimica agraria |
[error in script]
[error in script]
Date Deposited: |
29 Jul 2008 |
Last Modified: |
30 Apr 2014 19:29 |
URI: |
http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/2307 |
Downloads per month over past year
Actions (login required)
|
View Item |