Carli, Paola (2008) Biochemical, sensorial and molecular analysis of traits affecting tomato organoleptic and nutritional quality. [Tesi di dottorato] (Unpublished)

[thumbnail of Carli_Agrobiologia_e_Agrochimica.pdf] PDF
Carli_Agrobiologia_e_Agrochimica.pdf
Visibile a [TBR] Repository staff only

Download (6MB)
Item Type: Tesi di dottorato
Resource language: English
Title: Biochemical, sensorial and molecular analysis of traits affecting tomato organoleptic and nutritional quality
Creators:
Creators
Email
Carli, Paola
UNSPECIFIED
Date: 2008
Date type: Publication
Number of Pages: 98
Institution: Università degli Studi di Napoli Federico II
Department: Scienze del suolo, della pianta e dell'ambiente
Dottorato: Agrobiologia e agrochimica
Ciclo di dottorato: 20
Coordinatore del Corso di dottorato:
nome
email
Violante, Antonio
UNSPECIFIED
Tutor:
nome
email
Violante, Antonio
UNSPECIFIED
Date: 2008
Number of Pages: 98
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/13 - Chimica agraria
Date Deposited: 29 Jul 2008
Last Modified: 30 Apr 2014 19:29
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/2307

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item