Esporta come [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Numero di documenti: 13.

Valentino, Marika (2022) Biopolymer active coating to extend the shelf life of minimally processed fruits and vegetables. [Tesi di dottorato]

Sevi, Filippo (2023) CRISPR/Cas9 for the generation of new tomato ideotypes with improved nutritional quality: a multi-omics characterization. [Tesi di dottorato]

Ramondo, Alessia (2023) Development of biopolymer-based nanoparticles for use in food formulation. [Tesi di dottorato]

Paparella, Antonio (2023) Driving food systems into a circular economy model. [Tesi di dottorato]

Valentino, Vincenzo (2023) Environmental Microbiome Mapping in the Food Industry: a Strategy to Improve Food Quality and Safety. [Tesi di dottorato]

Aiello, Alessandra (2022) Functional and biotechnological use of lactobacilli as producers of butyric and pyroglutamic acid in milk and fermented milk. [Tesi di dottorato]

Mauriello, Italia Elisa (2023) Identification of species and sub-species in food and human microbiomes. [Tesi di dottorato]

Voto, Luana (2023) Interferenti endocrini e microbiota del lattante: analisi cross-sectional. [Tesi di dottorato]

Covino, Clelia (2023) Neapolitan Pizza: Technological, Nutritional and Health Aspects. [Tesi di dottorato]

Falciano, Aniello (2023) The Neapolitan Pizza: processing, distribution, innovation and environmental aspects. [Tesi di dottorato]

Caso, Gerarda (2023) Nudging vulnerable consumers toward healthy food choices. [Tesi di dottorato]

Principio, Luigia (2023) Progettazione e sviluppo di genotipi di pomodoro con migliori caratteristiche nutrizionali. [Tesi di dottorato]

Coppola, Francesca (2023) Wine oxidation and aging: a study on the key role of polyphenols and acetaldehyde. [Tesi di dottorato]

Questa lista è stata generata il Thu May 22 22:35:44 2025 CEST.