Item Type: |
Tesi di dottorato
|
Resource language: |
English |
Title: |
Study of spoilage microbial populations during storage of beef |
Creators: |
Creators | Email |
---|
Ferrocino, Ilario | Ilarioferrocino@libero.it |
|
Date: |
26 November 2009 |
Number of Pages: |
96 |
Institution: |
Università degli Studi di Napoli Federico II |
Department: |
Scienza degli alimenti |
Scuola di dottorato: |
Scienze agrarie e agroalimentari |
Dottorato: |
Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari |
Ciclo di dottorato: |
22 |
Coordinatore del Corso di dottorato: |
nome | email |
---|
Barbieri, Giancarlo | giancarlo.barbieri@unina.it |
|
Tutor: |
nome | email |
---|
Villani, Francesco | villani@unina.it | Ercolini, Danilo | ercolini@unina.it |
|
Date: |
26 November 2009 |
Number of Pages: |
96 |
Keywords: |
meat spoilage, nisin, vacuum packed meat, MAP |
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: |
Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/16 - Microbiologia agraria |
[error in script]
[error in script]
Date Deposited: |
03 Dec 2009 11:29 |
Last Modified: |
10 Dec 2014 14:17 |
URI: |
http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/4089 |
DOI: |
10.6092/UNINA/FEDOA/4089 |
Downloads per month over past year