Torna al livello superiore
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Tipologia del documento
Vai a: A | B | C | D | F | L | P | R | S | V | Z
Numero di documenti: 19.

A

Aliberti, Alberto (2015) New multifunctional degrading microorganisms and optimization of renewable source conversion in biofuels of second and third generation. [Tesi di dottorato]

Anastasio, Marilena (2007) Ricerca di ceppi microbici produttori di fitasi e studio delle loro capacità pronutrizionali. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Antignani, Vincenzo (2010) Protein translocation motifs: a common trait between plant and human pathogens. [Tesi di dottorato] (Inedito)

B

Boscaino, Floriana (2015) SELECTION AND USE OF YEAST STRAINS ISOLATED FROM AUTOCHTHONOUS SOUTHERN ITALY GRAPEWINE CULTIVARS AND IMPACT ON AROMA PROFILE OF PRODUCED WINES. [Tesi di dottorato]

Bosso, Luciano (2014) Fungi in Pentachlorophenol Adsorption and Degradation: Novel Bioremediation and Biotechnological Tools. [Tesi di dottorato]

C

Chiurazzi, Mario (2008) Microbial diversity as soil quality indicator in agricultural soils. [Tesi di dottorato] (Inedito)

D

De Filippis, Francesca (2015) The microbiome in dairy products assessed by metagenomics and metatranscriptomics. [Tesi di dottorato]

Di Capua, Marika (2015) Lactic Acid Bacteria as protective and functional cultures for the enhancement of chestnut (Castanea sativa Mill.) processing chain. [Tesi di dottorato]

Di Martino, Veronica (2016) MICROBIAL CULTURES AND LEAF EXTRACTS OF MYRTUS COMMUNIS L., STRATEGIES DESIGNED TO ENSURE QUALITY, SAFETY AND HEALTHY PROPERTIES OF FOOD PRODUCTS. [Tesi di dottorato]

Di Pasqua, Rosangela (2006) Attività antimicrobica di oli essenziali e dei loro costituenti contro microrganismi patogeni e alterativi di origine alimentare. [Tesi di dottorato] (Inedito)

F

Ferrocino, Ilario (2009) Study of spoilage microbial populations during storage of beef. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Fusco, Vincenzina (2006) Study of the native microflora during the production of fermented foods. [Tesi di dottorato] (Inedito)

L

La Storia, Antonietta (2008) Development and application of antimicrobial food packaging. [Tesi di dottorato] (Inedito)

P

Palomba, Simona (2008) SOURDOUGHS FOR SWEET BAKED PRODUCTS: MICROBIOLOGY, CHARACTERIZATION, SCREENING AND STUDY OF EXOPOLYSACCHARIDES PRODUCED BY MICROBIAL STRAINS. [Tesi di dottorato] (Inedito)

R

Russo, Federica (2006) Studio delle popolazioni batteriche durante la conservazione refrigerata della carne. [Tesi di dottorato] (Inedito)

S

Stellato, Giuseppina (2016) MAPPING THE MICROBIAL CONTAMINATION IN FOOD AND FOOD PROCESSING ENVIRONMENT. [Tesi di dottorato]

V

Ventorino, Valeria (2009) Resistance to abiotic stress in Rhizobium leguminosarum bv. viciae and Sinorhizobium meliloti 1021. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Viscardi, Sharon (2016) PRO-TECHNOLOGICAL BACTERIAL STRAINS FROM RENEWABLE RESOURCES FOR ECO-SUSTAINABLE APPLICATIONS. [Tesi di dottorato]

Z

Zinno, Paola (2008) Diversity of Lactic Acid Bacteria Bacteriophages from Dairy Environment. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Questa lista è stata generata il Sat Dec 16 22:32:13 2017 CET.