Paduano, Antonello (2009) APPLICATION OF HIGH RESOLUTION NMR IN THE STUDY OF OILS AND FATS. [Tesi di dottorato] (Unpublished)
Preview |
PDF
tesi_PhD_Paduano.pdf Download (9MB) | Preview |
Item Type: | Tesi di dottorato |
---|---|
Resource language: | English |
Title: | APPLICATION OF HIGH RESOLUTION NMR IN THE STUDY OF OILS AND FATS |
Creators: | Creators Email Paduano, Antonello paduano@unina.it |
Date: | 2009 |
Institution: | Università degli Studi di Napoli Federico II |
Department: | Scienza degli alimenti |
Scuola di dottorato: | Scienze agrarie e agroalimentari |
Dottorato: | Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari |
Ciclo di dottorato: | 21 |
Coordinatore del Corso di dottorato: | nome email Barbieri, Giancarlo giancarlo.barbieri@unina.it |
Tutor: | nome email Sacchi, Raffaele sacchi@unina.it |
Date: | 2009 |
Keywords: | NMR, butter fat, frying, virgin olive oil |
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: | Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 - Scienze e tecnologie alimentari |
Date Deposited: | 13 Nov 2009 10:40 |
Last Modified: | 19 Jun 2014 08:18 |
URI: | http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/3294 |
DOI: | 10.6092/UNINA/FEDOA/3294 |
Downloads
Downloads per month over past year
Actions (login required)
View Item |