Paduano, Antonello (2009) APPLICATION OF HIGH RESOLUTION NMR IN THE STUDY OF OILS AND FATS. [Tesi di dottorato] (Unpublished)

[img]
Preview
PDF
tesi_PhD_Paduano.pdf

Download (9MB) | Preview
[error in script] [error in script]
Item Type: Tesi di dottorato
Lingua: English
Title: APPLICATION OF HIGH RESOLUTION NMR IN THE STUDY OF OILS AND FATS
Creators:
CreatorsEmail
Paduano, Antonellopaduano@unina.it
Date: 2009
Institution: Università degli Studi di Napoli Federico II
Department: Scienza degli alimenti
Scuola di dottorato: Scienze agrarie e agroalimentari
Dottorato: Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari
Ciclo di dottorato: 21
Coordinatore del Corso di dottorato:
nomeemail
Barbieri, Giancarlogiancarlo.barbieri@unina.it
Tutor:
nomeemail
Sacchi, Raffaelesacchi@unina.it
Date: 2009
Uncontrolled Keywords: NMR, butter fat, frying, virgin olive oil
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 - Scienze e tecnologie alimentari
Date Deposited: 13 Nov 2009 10:40
Last Modified: 19 Jun 2014 08:18
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/3294
DOI: 10.6092/UNINA/FEDOA/3294

Actions (login required)

View Item View Item