Paduano, Antonello (2009) APPLICATION OF HIGH RESOLUTION NMR IN THE STUDY OF OILS AND FATS. [Tesi di dottorato] (Unpublished)

[thumbnail of tesi_PhD_Paduano.pdf]
Preview
PDF
tesi_PhD_Paduano.pdf

Download (9MB) | Preview
Item Type: Tesi di dottorato
Resource language: English
Title: APPLICATION OF HIGH RESOLUTION NMR IN THE STUDY OF OILS AND FATS
Creators:
Creators
Email
Paduano, Antonello
paduano@unina.it
Date: 2009
Institution: Università degli Studi di Napoli Federico II
Department: Scienza degli alimenti
Scuola di dottorato: Scienze agrarie e agroalimentari
Dottorato: Scienze e tecnologie delle produzioni agro-alimentari
Ciclo di dottorato: 21
Coordinatore del Corso di dottorato:
nome
email
Barbieri, Giancarlo
giancarlo.barbieri@unina.it
Tutor:
nome
email
Sacchi, Raffaele
sacchi@unina.it
Date: 2009
Keywords: NMR, butter fat, frying, virgin olive oil
Settori scientifico-disciplinari del MIUR: Area 07 - Scienze agrarie e veterinarie > AGR/15 - Scienze e tecnologie alimentari
Date Deposited: 13 Nov 2009 10:40
Last Modified: 19 Jun 2014 08:18
URI: http://www.fedoa.unina.it/id/eprint/3294
DOI: 10.6092/UNINA/FEDOA/3294

Downloads

Downloads per month over past year

Actions (login required)

View Item View Item