Torna al livello superiore
Esporta come [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Raggruppa per: Autore | Tipologia del documento
Vai a: B | C | D | F | G | K | L | M | N | P | R | S | V | Z
Numero di documenti: 50.

B

Battimo, Ilaria (2008) Applicazione di metodi strumentali per il controllo della qualità e dell’ossidazione in alimenti lipidici. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Biondi, Loredana (2016) Study of freshness indicators of Buffalo Mozzarella Campana PDO, through a microbiological and proteomic approach. [Tesi di dottorato]

Borriello, Ilaria (2008) Quali-quantitative study on chemical evolutions of Acutissimins during rapid aging of red wine with oak chips. [Tesi di dottorato] (Inedito)

C

Caporaso, Nicola (2016) Virgin olive oil and biophenols in oil-in-water food emulsions: stability and interactions in relation to the release of aroma compounds. [Tesi di dottorato]

Caputo, Rosanna (2006) Salinità di “breve” e ”lungo periodo”: valutazione dell’effetto dell’applicazione di acidi umici sulla risposta di pomodoro da industria. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Cecere, Bianca (2016) Studio e validazione di metodi di biologia molecolare per l’identificazione di specie in matrici alimentari. [Tesi di dottorato]

Colonna, Emma (2015) Agronomic factors and quality of vegetable crops. [Tesi di dottorato]

Costanzo, Angela (2013) characterization of donkey milk proteins by a proteomic approach. [Tesi di dottorato]

D

D'Amore, Amalia (2008) SVILUPPO DI UNA NUOVA MAIONESE FUNZIONALE RICCA IN ACIDI GRASSI OMEGA 3 E 6: CARATTERIZZAZIONE STRUMENTALE E SENSORIALE. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Davalos Saucedo, Cristian Aaron (2014) Microencapsulation for tailored food using microfluidics in industrial processes. [Tesi di dottorato]

De Lucia, Adriana (2015) Development of new active ingredients from microalgae biomass fermentation for human healthcare applications. [Tesi di dottorato]

De Pascale, Sabrina (2008) INNOVATIVE METHODOLOGIES IN DEFINING THE EVOLUTIONARY PROFILE OF PHENOLIC COMPOUNDS FROM RAW MATERIALS (GRAPE AND COCOA BEAN) TO FINAL PRODUCTS (WINE AND COCOA POWDER). [Tesi di dottorato] (Inedito)

De Simone, Carmela (2010) Production and evolution of peptides naturally derived from milk protein hydrolysis or generated by technological processes: proteomic and bio-functional characterization. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Della Medaglia, Dorotea Anna (2011) I COMPONENTI DELL’AROMA COME INDICATORI DELLA QUALITÀ E TIPICITÀ DEGLI OLI EXTRA VERGINI DI OLIVA. [Tesi di dottorato] (Inedito)

F

Fabbrocino, Serena (2015) MASS SPECTROMETRY APPROACHES FOR EVALUATION OF DIETARY EXPOSURE TO TOXIC CONTAMINANTS. [Tesi di dottorato]

Fulgione, Andrea (2015) LACTOFERRIN ADSORBED ONTO BIOMIMETIC HYDROXYAPATITE: A MULTIFUNCTIONAL ANTIMICROBIAL MOLECULE. [Tesi di dottorato]

G

Giordano, Anella (2011) EVALUATION OF NEW THERMO-OXIDATION MARKERS FOR OILS SUBMITTED TO PROLONGED AND DISCONTINUOUS FRYING. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Grasso, Filomena (2015) OLIVE GENETIC DIVERSITY AND MOLECULAR INTERACTION WITH BACTROCERA OLEAE. [Tesi di dottorato]

Gualtieri, Liberata (2011) A proteomic approach for the characterization of typical meat products: definition of molecular markers of industrial and artisanal Naples-type salami. [Tesi di dottorato] (Inedito)

K

Kong, Xianghui (2016) Influence of dietary fibre-enriched foods and of blueberry-rich diet on saliva composition in humans. [Tesi di dottorato]

L

Lambiase, Gianfranco (2006) Studio quali-quantitativo della componente lipidica del grasso lattico di bufala: effetto della stagionalità, dell'alimentazione e messa a punto di un metodo di valutazione della genuinità. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Langella, Augusto (2006) Scaling-up of a single-screw extruder for pasta: effect of operating parameters on quality of spaghetti. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Li, Jiji (2016) Comparative behaviour of nano ZnO, bulk ZnO and ionic Zinc in marine environment and effect upon biological target organisms such as primary producers (marine algae Tetraselmis suecica and Phaeodactylum tricornutum) and filter feeder (Mediterranean mussels Mytilus galloprovincialis) chronically exposed. [Tesi di dottorato]

M

Manzo, Carla (2006) Sicurezza alimentare: metodologie immunochimiche innovative per la determinazione di tossine batteriche nei prodotti lattiero-caseari. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Mennella, Ilario (2016) STUDY OF DIETARY FACTORS FOR BODY WEIGHT CONTROL THROUGH GUT BRAIN-AXIS. [Tesi di dottorato]

Miele, Nicoletta Antonella (2013) Calorie reduction in food: Sensory Performance of a New Sweetener and Fat Replacer Optimization. [Tesi di dottorato]

N

Nasi, Antonella (2007) Identification of metabolites in fermented foods by innovative analytical technologies. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Nitride, Chiara (2013) PROTEOMIC AND IMMUNOCHEMICAL CHARACTERIZATION OF FOOD ALLERGENS OF PLANT ORIGIN: THE HAZELNUT (Corylus avellana) CASE OF STUDY. [Tesi di dottorato]

P

Paduano, Antonello (2009) APPLICATION OF HIGH RESOLUTION NMR IN THE STUDY OF OILS AND FATS. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Pagano, Filomena (2013) Le certificazioni di qualità negli impianti d'acquacoltura, l'implementazione del sistema di qualità ISO 9001:2008 presso il CRIAcq. [Tesi di dottorato]

Palermo, Mariantonella (2011) FOOD PRODUCTION FOR SPACE MISSIONS. SOYBEAN (GLYCINE MAX L.) AND SOYMEAL CHARACTERIZATION. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Parisini, Cristina (2006) Interazioni tra olio extravergine di oliva e matrici alimentari nei processi di conservazione e cottura. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Pepe, Carolina (2009) Caratterizzazione della componente polipeptidica della birra e identificazione di epitopi potenzialmente immunogenici per i pazienti celiaci. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Perone, Nadia (2011) Role of constituents on structure and properties of polysaccharides proteins edible films. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Petrucci, Letizia (2009) L’APPROCCIO METABOLOMICO NELLA CARATTERIZZAZIONE DELL’UVA E DEL VINO PALLAGRELLO. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Picariello, Gianluca (2013) ADVANCED APPLICATIONS OF MATRIX ASSISTED LASER DESORPTION IONIZATION – TIME OF FLIGHT (MALDI-TOF) MASS SPECTROMETRY IN FOOD LIPIDOMICS. [Tesi di dottorato]

Pinto, Gabriella (2013) Phosphopeptide probes in raw milk and derived products. [Tesi di dottorato]

Protopapa, Andrea (2006) Influenza di materie prime non convenzionali, grano saraceno e crusca, sui parametri qualitativi degli spaghetti in cottura. [Tesi di dottorato] (Inedito)

R

Raiola, Assunta (2011) Risk analysis of the main mycotoxins from food in children. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Rinaldi, Alessandra (2013) THE SALIVA PRECIPITATION INDEX (SPI): AN INNOVATIVE ANALYTICAL METHOD TO MEASURE WINE ASTRINGENCY. [Tesi di dottorato]

Russo, Filippo (2014) PHENOLIC AND AROMATIC CHARACTERIZATION OF FRESH AND DRIED FIGS OF THE "DOTTATO" ITALIAN CULTIVAR IN COMPARISON TO TURKISH AND GREEK FIGS VARIETIES. [Tesi di dottorato]

S

Santomauro, Fabio (2009) Study of the microbial biodiversity of Irpinian grapevines for optimizing the production of typical wines (Aglianico and Fiano). [Tesi di dottorato] (Inedito)

Sartori, Davide (2013) Echinoculture: rearing of Paracentrotus lividus in recirculating aquaculture system. Experimentations of artificial diets for sexual maturation. [Tesi di dottorato]

Schiavo, Simona (2016) Toxic effect of different metal bearing nanoparticles (ZnO NPs, TiO2 NPs, SiO2 NPs, Ag NPs) toward marine phytoplankton. [Tesi di dottorato]

Sicignano, Angelo (2015) Effects of raw material, technological process and cooking procedure on quality of pasta from durum wheat semolina. [Tesi di dottorato]

Silvestri, Fausto (2013) Motilità e criopreservazione di spermatozoi di organismi marini: applicazioni biotecnologiche in acquacoltura ed ambiente. [Tesi di dottorato]

V

Vangone, Paolo (2008) Nuovi marcatori per stabilire ex-post l’intensità del trattamento termico nel latte del commercio. [Tesi di dottorato] (Inedito)

Vitagliano, Massimo (2014) Development of a new process to treat the solid and liquid by-products of olive oil industry to recovery biophenols and to reduce the environmental charge of the wastes. [Tesi di dottorato]

Volpe, Stefania (2016) Development of biomaterials and their application to the preservation of fruit and vegetables. [Tesi di dottorato]

Z

Zhou, Chao (2016) Cultivation of the marine calanoid copepod Acartia tonsa (Dana) as alternative feed in aquaculture: evaluation of reproductive performance (fecundity and larval survival) and gene expression in different stress conditions. [Tesi di dottorato]

Questa lista è stata generata il Sat Dec 16 22:31:53 2017 CET.